Leden

Onze crew in een vogelvlucht


Lichting 2020

Emma van den Hazelkamp
Studie: Rechtsgeleerdheid

 

Onze barvrouw Emma kan als de beste van Princi biertjes tappen, en zelf is ze ook niet vies van een biertje. Na een avondje stappen wilt ze maar al te graag mee naar de febo of corona voor een broodje kroket. Moet je dezelfde kant op als emma? handige tip van ons, fiets niet naast haar. overdag zonder de gepaste alcoholische versnaperingen heeft ze een wonderbaarlijk evenwicht en dat komt goed van pas tijdens haar favoriete sport, turnen. 

 


Lichting 2022

Anouk van Rijn

Studie: Human Resource Management

 

 

Deze gezellige Brabantse meid zorgt bij iedereen voor een glimlach op hun gezicht. Anouk is goed met geld, zo berekent ze maar al te graag hoeveel geld ze deze week weer kan uitgeven aan kleding. Daarnaast heeft ze drie redenen om wijn te drinken boven bier, kan ze jou ook overtuigen? In haar vrije tijd ligt Anouk meerdere keren per week in het zwembad (een wondermiddel tegen een kater). Waar Anouk ook blij van wordt is reizen, als je d'r spreekt heeft ze waarschijnlijk al plannen voor d'r volgende tripje! 

 

 

Tessa Jacobs

Studie: Psychologie

 

Deze knapperd is het muzikaal talent van Princi. Terwijl iedereen het dispuutslied mee schreeuwt en blèrt, is Tessa oprecht aan het zingen. Ze heeft afgelopen jaar haar bachelor gehaald en daarom zijn we allemaal super trots op haar! Tessa houdt van reizen en gaat daarom ook komend semester in Barcelona studeren. Wat deze meid helaas niet kan is een fatsoenlijk adtje, misschien kan jij dit haar leren? 

 Roos Hannen

Studie: Mondzorgkunde

 

Ze ziet er misschien onschuldig uit, maar deze krachtpatser kan maar liefst 150 kilo hipthrusten, en dat is ook zeker aan d'r te zien;) Ze is een echte keukenprinses. Ze kookt het liefst met heel veel groenten, een echte #healthyqueen dus. Echter, na het stappen staat gezond niet meer in d'r woordenboek en kiezen is niet haar sterkste kant dus  'wie wil er een midnight snack met mij delen?'

 

 

 

Janine 

Studie: Toegepaste Psychologie

 

 

Ook wel J9. Deze schoonheid is altijd op alles voorbereid. Haren in de war? Janine heeft een borstel. Lippen droog? Janine redt je. Daarnaast is ze een fanatieke sporter. Zo doet ze aan zwemmen, badminton en kan ze maar liefst 70 kilo squatten. Een dispuutsavond kan met Janine altijd twee kanten op gaan, of ze drinkt thee en spa rood of ze moet de volgende dag vragen wat ze gisteren heeft uitgespookt. de middenweg is geen optie. 

 

 

 

 

 

 

 

Esmée Wolters

Studie: Pedagogische Wetenschappen

 

Onze lieve Es is vaak in de stad te vinden: woensdagavond uiteraard in Van Rijn, regelmatig bij de TKB of de Fuik en als je d’r daar niet kan vinden kijk dan eens achter de bar bij Bascafé! Met zo’n vlotte babbel als die van Esmée is het niet gek dat deze dame zo’n druk sociaal leven heeft. Gelukkig ben je haar niet snel kwijt in de menigte aangezien ze overal bovenuit steekt. Wanneer zij even een dagje niks gepland heeft knuffelt ze het liefst thuis in Echt op de bank met haar teckeltje. 

Fun fact: Esmée haar droomauto is een fiat panda, want dat is lekker makkelijk met parkeren

 

Aimée Hogenhuis

Studie: Toegepaste Psychologie 

 

 

Onze altijd vrolijke en enthousiaste Aimée komt uit Brabant, ook al is dit nauwelijks te horen. Het liefst kijkt zij in één dag de hele Gooische Vrouwen serie uit, maar voor een goede true crime is ze ook altijd in. Pas op wanneer Taylor Swift opstaat in Van Rijn want dan gaat deze meid helemaal los! Ook moet je uitkijken met een stiekem kusje in de kroeg want Aimée heeft alles door ;) 

 

 

 


Lichting 2023


Sophia Ruhe

Studie: Food and Business

 

Als je op tijd in bed wil liggen blijf dan, net zoals bij Margot, vooral ook uit de buurt van Soof. Ons favo feestbeest kan namelijk behoorlijk escaleren, maar het is met Sophia daarom wel altijd lachen, gieren en brullen ;). Schrik niet als ze halverwege de avond opeens verdwenen is, dan staat ze waarschijnlijk even bij andere vrienden, want deze meid kent werkelijk iedereen. Maar niet getreurd, Soof zal je nooit in de steek laten dus een uurtje later staat ze gewoon weer voor je neus om nog een shotje te doen!

Margot Waterschoot

Studie: Communicatie AD

 

De enthousiaste Mo noemt zichzelf shopverslaafd. Ze kan de stad niet verlaten zonder een tas vol nieuwe kleding. Keuzes maken is niet haar grootste talent, dit blijkt ook op het gebied van studeren. Als je zin hebt in een avondje écht goed stappen moet je zeker bij mootje wezen want één ding is zeker: je zal niet in bed liggen voor het licht wordt. Stel nou dat je geheugen je de volgende ochtend in de steek laat, geen zorgen: gewoon even mo’s privéverhaal bekijken en alle details komen weer bovendrijven!

Marèl ten Brinke

Studie: Psychologie

 

Onze trotse Heracles supporter kan je elk weekend op de tribune vinden en elke wedstrijd waar ze niet bij kan zijn volgt ze fanatiek op haar telefoon, zelfs tijdens het dispuutsweekend. Als er iemand altijd op en top uit ziet is het Marèl wel! Maar vergis je niet, ze is zeker geen tutje. Het liefst zou ze namelijk met haar frisse Dyson lokken op een crossmotor Twente door crossen. 

Stel nou, jij bent na het stappen wat minder fresh en je heb echt geen energie meer om naar huis te fietsen: dan staat Marèl altijd voor je klaar en mag je lekker op haar bank boven de Coop crashen.

Noori Erwich

Studie: International Social Work

 

Onze Limburgse kroketten queen Noori haalt zoals haar bijnaam al zegt, het liefst na elke stapavond een kroket bij de FEBO. Maar voordat het zo ver is kan je haar gelukkig maken met een heerlijk wijntje in Van Rijn. Als een echte trotse limbo viert Noori uiteraard carnaval en met haar go-to carnavalsoutfit als bruid die voor het altaar is verlaten steelt zij in het verre zuiden de show. Gelukkig heeft Noor helemaal geen vent nodig want van katten en kruiswoordpuzzeltjes wordt zij veel gelukkiger!

Rosa Versteege

Studie: Voeding en Dietetiek

 

All the way from Haarlem, maar al aardig ingeburgerd in de Nijmeegse cultuur: onze Rosa. Het is duidelijk waarom ze voor haar studie gekozen heeft: ze houdt onwijs van koken (en eten). Dus als je eigen koelkastje weer eens leeg is, aarzel dan niet om bij onze lieve Rosa aan te kloppen. Naast lekker eten gaat rosa ook graag naar de sportschool, ooit was dit een dagelijkse bezigheid maar tegenwoordig wordt het ook vaak afgewisseld met de sport genaamd bier drinken.

Mica Wanders

Studie: Bedrijfskunde

 

Nieuwe ronde nieuwe kansen, is wat Mica dacht toen ze Maastricht inruilde voor het prachtige Nijmegen. Uiteindelijk bleek het een vrij goede keuze te zijn want deze studie bevalt wél en de woensdagavonden zijn nog nooit zo gezellig geweest! Hoewel deze meid het niet erg zou vinden om met 20 katten naast d’r op de bank KZK te kijken, kan ze tijdens de dispuutsavonden ook behoorlijk escaleren. Haar midnight snack deelt ze vervolgens met alle liefde op snapchat (vaak heeft ze hier de volgende dag spijt van).

 

Lena Noordermeer

Studie: Biologie

 

Onze altijd vrolijke Leen houdt ervan om een wandelingetje te maken om haar verplichtingen en studeersessies te ontwijken. Ondanks dat bestelt zij in de kroeg geen boswandeling maar gewoon ouderwets een biertje (of een shotje Sambuca). Wanneer na 10 van die gouden rakkers dat stukje fietsen naar huis toch wel heel lang lijkt, vindt Lena het geen probleem om een bedje dichter bij de stad op te zoeken. Zo sportief als ze is staat deze tijger ondanks een vervelende kater gewoon de volgende ochtend op het hockeyveld!

Daniëlle Storteboom

Studie: Ergotherapie

 

De “boerin” van het dispuut Daniëlle is helemaal vanuit het verre Groningen naar het mooie nijmegen gekomen. Aan het accent is het niet te horen waar ze vandaan komt, alleen haar woordkeuze verklapt haar thuis thuis. Na het stappen heeft ze bij corona altijd een vaste bestelling: patatje met (of is het toch friet?). Als mensen vragen wat haar hobby is zegt ze vol overtuiging sporten, maar we weten allemaal dat ze minder vaak gaat dan dat ze zou willen. Met Daan kunnen we enorm lachen, zeker als af en toe de net iets te foute grappen er uit flappen.

Lichting 2024


Floor Ruland

Studie: Pedagogische Wetenschappen

 

Helemaal vanuit Valkenburg heeft deze parel haar weg naar ons gevonden en daar zijn wij heel blij mee. Ze laat ons super hard lachen en is altijd bij voor een kijkje in stad tot in de late (vroege?) uurtjes.  Haar verborgen talent: Freek Vonk imiteren. Haar muzieksmaak komt niet helemaal overeen met deze lieve verschijning, haar genre is te omschrijven als: 'straatrat'. Wij genieten dan ook iedere woensdag van haar volume en haar raptalent.

 

Floor Vermunt

Studie: Bedrijfskunde

 

Om verwarring te voorkomen gaat deze meid voortaan door het leven als 'Floortje'. Deze bijnaam heeft ze te danken aan haar lengte, maar dat ze klein is wil niet zeggen dat je haar niet overal boven uit hoort zingen (schreeuwen?). Twee Floor's is voor ons even wennen, maar dat is voor deze meid eigenlijk niks nieuws. Ze groeide op met een kopie van haarzelf, een super lieve tweelingzus. Ze reist dan ook regelmatig terug of hangt uren aan de telefoon, om bij te kletsen en al haar gekste verhalen van de woensdagen aan haar zus en moeder te vertellen. Als ze niet aan het zuipen is of in college zit, dan kan je haar verwachten voor je deur met het beste verkooppraatje. Wat kan deze meid niet? Rappen. Nee, ze zal hoogstwaarschijnlijk niet in de voetstappen van Eminem treden. Doe voor haar maar liever een Disney banger.

 

 

 

 

Charlotte Evers

Studie: Pedagogiek

 

'Charchar' is de liefste van de groep en staat altijd voor iedereen klaar. In 2023 had ze haar weg naar Principessa al gevonden, maar heeft toch nog een jaar moeten wachten tot ze achttien kaartjes uit mocht geblazen. Nu ze dan eindelijk lid is, zet ze de trein op stelte met de banger 'ai ai Olga'. Met de trein reizen doet ze veel, maar niet lang, want het nabijgelegen Arnhem is haar thuishaven. Deze knappe krullenbol is een twijfelaar en dit kan goed omschreven worden met deze afsluitende quote, een Charchar original: '3 studies, 0 kamers, HULDE!'